Az oldalainkba ágyazott Google Adwords kódja marketing célokra, valamint a Google Analytics kódja a látogatottság méréséhez sütiket használ.

Adatkezelési szabályzat Elfogadom!

Kemence Galéria

hu
Archív
Kemence Galéria | E78 - Kemence Galéria

ELAPRÓZÓDÁS - A PTE-MK szobrászhallgatóinak csoportos kiállítása

Jegytípusok

A megtekintés ingyenes.

Archív

ELAPRÓZÓDÁS - A PTE-MK szobrászhallgatóinak csoportos kiállítása

Jegyinfó

Kiállításmegnyitó: július 29. 17.00 óra.

Kiállítók: Dani Tamás István,  Krisztián Bence, Kövics Milán, Menyhárt Dániel Marcell, Szabó Dániel Márton, Udvari Boglárka

 

„Minden alkotás egy külön világba kalauzolja el az embert. Több alkotó együttes közreműködésével pedig lehetőséget kívánunk biztosítani a nézők számára, hogy mindenki megtalálja azt a kozmoszt, amiben, örvendetes élmény számára az utazás. A Kemence Galéria nyújtotta lehetőség kiváló alkalom arra, hogy közös kiállításban mutassuk meg azon munkáinkat, amelyek tartalmukban messze túlszárnyalják méreteiket. Szobrászművész hallgatókként a formai játékok és a technológiai kísérletezések foglalkoztatnak minket. Az viszont közös ebben a kiállítási anyagban, hogy mind törekszünk a teljesség igényével kifejezni gondolatainkat. A munkák térből elfoglalt méretei elsőre elenyészőnek tűnik. Azonban pont azt kívánjuk bemutatni, hogy egy apró tárgy, egy kép, olyan intimitást hordoz magában, ami képes felülmúlni monumentálisabb alkotásokat.”

 

A Kemence Galéria hitvallása, hogy a fiatal művész generációt karolja fel majd velük együtt a gyermek és ifjú korosztályt célozza meg a kiállítást kísérő (gyermek) programokkal, de az éves tervben szerepel művészeti tábor, kiállítókkal közös workshop, pályázat és egyéb színes program. A PTE-Művészeti Karával együttműködésben, már több ehhez hasonló kiállítás volt a Kemencében, ebben az évben országosra is kiterjedt pályázatnak köszönhetően.

 


 

 

Korábbi kiállítások a Kemence Galériában:

 

Csendes zaj - Krajcsó Csenge festőművész szakos hallgató (PTE MK) kiállítása

 

NEM MOST MOST - Juhász Villő PTE-MK festőművész szakos hallgató önálló kiállítása

HelyszínKemence Galéria | E78 - Kemence Galéria

Leírás

A Kemence Galéria az E78 épületben található.

Hasonló programok

    Még több program

    Kapcsolódó galériák

    Kapcsolódó hírek